TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Μεσσήνη: Αγανάκτηση για την εικόνα του ΠΑΡΚΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο

Για άλλη μια φορά όπως και δημόσια έχω πράξει , σε παρέμβαση μου στο Δημοτικό Συμβούλιο αναφέρθηκα στην εικόνα εγκατάλειψης και υποβάθμισης που παρουσιάζει το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στη Μεσσήνη.

Ένα πάρκο που μέχρι το 2019 συγκέντρωνε το ενδιαφέρον εκπαιδευτικών και μαθητών από ολόκληρη τη Μεσσηνία σήμερα παρουσιάζει μια ντροπιαστική εικόνα. Μια εικόνα που φανερώνει την αδιαφορία για τον ρόλο που έχει να παίξει αυτός ο χώρος στην οδηγική παιδεία και στην καλλιέργεια του σωστού τρόπου οδήγησης από μικρή ηλικία.

Παράλληλα το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής μπορεί να λειτουργήσει σαν χώρος αναψυχής και προσέλκυσης επισκεπτών στην πόλη της Μεσσήνης. Σήμερα όπως είναι «διάτρητο»  από παντού και η εικόνα του είναι ορατή στους επισκέπτες και τους πολίτες της πόλης ,  προκαλεί αισθήματα λύπης και ντροπής.

 

                                    Γιάννης Λάσκαρης

              Επικεφαλής Συνδυασμού Επανεκκίνηση για τον Δήμο Μεσσήνης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More