TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ

Δηλητηρίασε με cheesecake τη σωσία της για να κλέψει την ταυτότητά της

Έβαλε ισχυρό υπνωτικό στο cheesecake και έκλεψε το διαβατήριο του θύματός της

Μία 47χρονη στη Νέα Υόρκη, που κατηγορούνταν ότι έδωσε cheesecake με δηλητήριο σε γυναίκα που της έμοιαζε- προκειμένου να κλέψει την ταυτότητα του θύματός της- καταδικάστηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Η Βικτόρια Νασίροβα κρίθηκε ένοχη ότι προσπάθησε να δολοφονήσει την 35χρονη Όλγα Τσβικ με cheesecake στο οποίο είχε βάλει με ισχυρό υπνωτικό και στη συνέχεια έκλεψε το διαβατήριο του θύματος και άλλα πολύτιμα αντικείμενα, τον Αύγουστο 2016.

Οι δύο γυναίκες μοιάζουν, καθώς έχουν σκούρα μαλλιά και παρόμοιο χρώμα δέρματος. Η Νασίροβα ήλπιζε να υποδυθεί στην Τσβικ μετά τη δολοφονία της, σύμφωνα με την εισαγγελέα.

«Οι ένορκοι αντιλήφθηκαν τον δόλο και το σχέδιο της κατηγορούμενης», δήλωσε η εισαγγελέας του Κουίνς, Μελίντα Γκατζ.

«Έβαλε ένα θανάσιμο φάρμακο σε ένα κομμάτι cheesecake, έτσι ώστε να μπορέσει να κλέψει από το ανυποψίαστο θύμα της το πιο πολύτιμο, την ταυτότητά της. Ευτυχώς, το θύμα της επέζησε και το δηλητήριο μας οδήγησε στη δράστρια», επεσήμανε η εισαγγελέας.

Πώς η Νασίροβα δηλητηρίασε το θύμα της

Η Νασίροβα πήγε το cheesecake στο σπίτι της Τσβικ, στις 28 Αυγούστου του 2016. Το θύμα το έφαγε, άρχισε να μην αισθάνεται καλά και λιποθύμησε, σύμφωνα με την εισαγγελέα. Αργότερα, φίλος τη βρήκε σχεδόν σε κωματώδη κατάσταση και την πήγε στο νοσοκομείο.

Όταν η Τσβικ πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι της, αντιλήφθηκε ότι έλειπε το διαβατήριο και η άδεια εργασίας της, ένα χρυσό δαχτυλίδι και άλλα πολύτιμα αντικείμενα. Τα υπολείμματα του cheesecake εξετάστηκαν και διαπιστώθηκε ότι περιείχε phenazepam ένα ισχυρό υπνωτικό και ακολούθησε η σύλληψη της Νασίροβα.

Έχει κατηγορηθεί ξανά ότι δηλητηρίασε γυναίκα, που πέθανε

Η Βικτόρια Νασίροβα έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν ότι δηλητηρίασε κάποια, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση το θύμα της πέθανε.

Επρόκειτο για γειτόνισσά της στη Ρωσία, όπου γεννήθηκε η 47χρονη, ενώ το περιστατικό συνέβη το 2014. Η Νασίροβα είχε αρνηθεί ότι σκότωσε τη συγκεκριμένη γυναίκα, σε συνέντευξη που είχε δώσει το 2017 στο CBS News.

Τώρα, η Νασίροβα είναι αντιμέτωπη με φυλάκιση έως και για 25 χρόνια. Η ποινή της θα ανακοινωθεί στις 21 Μαρτίου.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More