TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Αδικείται ο Κουτίφαρης του Δήμου Μεσσήνης. Σοβαρά προβλήματα στην αγροτική οδοποιία.

Ένα χωριό ζωντανό όπως ο Κουτίφαρης με φιλόξενους και δραστήριους κατοίκους αδικείται από την εικόνα που παρουσιάζουν ζητήματα της καθημερινότητας που δυσκολεύουν κυρίως τον αγροτικό κόσμο. Σε τραγική κατάσταση είναι οι αγροτικοί δρόμοι του χωριού  με καθιζήσεις πολύ επικίνδυνες σε μερικά σημεία καθώς  διέρχονται νερά κάτι που σηματοδοτεί τεράστιο κίνδυνο για την ανθρώπινη ζωή ενώ μεγάλη και με προβλήματα σε οικία δημιουργεί καθίζηση στον κεντρικό δρόμο του χωριού στην έξοδο προς το Πουλίτσι.

Δυστυχώς η πεσμένη μάντρα και η κατάσταση στο κοιμητήριο προσβάλλουν κυρίως τη μνήμη των ανθρώπων που έφυγαν από τη ζωή και φυσικά των συγγενών τους αφού ακόμη και  στο σημείο που έχει πέσει η μάντρα είναι εύκολο να εισέλθουν ακόμη και αγριογούρουνα με ότι μακάβριο  συνεπάγεται αυτό.  Το χωριό είναι από τα ελάχιστα που παραμένουν εστίες έντονης ανθρώπινης δραστηριότητας και σε κομβική θέση στην ευρύτερη περιοχή των Κοντοβουνίων.

Δυστυχώς η διαιώνιση των προβλημάτων δυσχεραίνει τη ζωή των κατοίκων και προκαλούν αγανάκτηση σε όλους όσους αγωνιούν για το μέλλον της υπαίθρου.

 

 

Γιάννης Λάσκαρης

Επικεφαλής συνδυασμού Επανεκκίνηση για τον Δήμο Μεσσήνης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More