TOP NEWS ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΕΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ : Εξόρμηση στη Τήνο (2-5 Ιουνίου 2023)

Ο ΕΟΣ Καλαμάτας αναφέρει σε σχετική δημοσίευση:

“Συνεχίζοντας την εξερεύνηση των νησιών μας, που έχουμε καθιερώσει τα τελευταία χρόνια, φέτος θα πάμε στην Τήνο, τον μεγαλύτερο ίσως λατρευτικό προορισμό της πατρίδας μας, το νησί της Παναγιάς που όλοι γνωρίζουμε. Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (2-5 Ιουνίου) θα βρεθούμε εκεί για να γνωρίσουμε και την άλλη, πολύ εντυπωσιακή και μαγική όψη του νησιού, πεζοπορώντας στα Παλιά Μονοπάτια του. Στις Διαδρομές «Από τη θάλασσα στον ουρανό», «Γεωδιαδρομή», «Φύση σε αντιθέσεις», «Μαρμαροχώρια», «Στράτα των μύλων» και άλλες, που αποτελούν μέρος του εκτεταμένου Δικτύου των εκατό πενήντα (150) χιλιομέτρων, θα έχουμε την ευκαιρία να ανταμώσουμε με την Ιστορία, τον Πολιτισμό, τη Φύση, τους Ανθρώπους και τα κρυμμένα Μυστικά του Νησιού.

Για την, όσο το δυνατόν, πιο άρτια διοργάνωση αυτής της Εξόρμησης, καλούμε τα Μέλη του Συλλόγου που επιθυμούν την συμμετοχή τους, να το δηλώσουν μόνο με e-mail στο Συντονιστή της Εξόρμησης Θύμιο Αλεξόπουλο: eale17@otenet.gr μέχρι την Τρίτη 2 Μαίου 2023, για να είναι κατοχυρωμένη η σειρά προτεραιότητας του καθενός (θα επιβεβαιωθεί η Δήλωση με απαντητικό e-mail).

Την Τρίτη 2 Μαίου 2023 στις 8 το βράδυ στα γραφεία του Συλλόγου θα γίνει η πρώτη συνάντηση, όσων έχουν δηλώσει συμμετοχή με τον προαναφερθέντα τρόπο. Εκεί θα δοθούν όλες οι πληροφορίες και θα εξετάσουμε την δυνατότητα του οριστικού αριθμού των συμμετοχών που είναι εφικτή. Θα καταγραφεί η «Κατάσταση των Συμμετοχών» με καταβολή, εκείνη τη στιγμή, του ποσού των πενήντα (50) ευρώ ως προκαταβολή και θα οριστεί η τελική ημερομηνία καταβολής του υπόλοιπου αναγκαίου χρηματικού ποσού.

Εξετάζεται και η δυνατότητα μονοήμερης επίσκεψης στη Σύρο. ”

Για οποιαδήποτε πρόσθετη διευκρίνηση: Θύμιος Αλεξόπουλος 6942553154

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More