TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΟΙΧΑΛΙΑΣ : «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΟΙΧΑΛΙΑΣ» – Δημήτριος Ρουμελιώτης , υποψήφιος με τον συνδυασμό.

Στο πλευρό της Δημάρχου Οιχαλίας κ. Γεωργακοπούλου, ο Δημήτριος Ρουμελιώτης.

Ο Δημήτριος Ρουμελιώτης, είναι από την Οιχαλία, επιχειρηματίας, ο οποίος ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Οιχαλίας κατά τα έτη 2014 και 2019, συστρατεύεται στο πλευρό της Δημάρχου Παναγιώτας Γεωργακοπούλου, δηλώνοντας την πρόθεσή του να είναι και πάλι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημοτική Ένωση Οιχαλίας» στη ΔΕ Οιχαλίας.

Σε δήλωσή του αναφέρει:

«Η αγάπη για τον τόπο μου, σε συνδυασμό με την επιτυχημένη πορεία της Δημάρχου κας. Γεωργακοπούλου κατά τη διάρκεια της θητείας της, με ωθούν να είμαι ξανά υποψήφιος μαζί της και να προσπαθήσω και εγώ να αποτελέσω κομμάτι της συνεχούς προσπάθειάς της που στόχο έχει την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας και την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας».

Η Δήμαρχος Οιχαλίας κ. Γεωργακοπούλου αφού τον ευχαρίστησε για την ανανέωση της εμπιστοσύνης του στο πρόσωπό της, τόνισε ότι ο αγώνας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και για τη δημιουργία νέων ευκαιριών ανάπτυξης στη περιοχή μας θα συνεχιστεί και με τη συμμετοχή και άλλων άξιων προσωπικοτήτων της περιοχής, με διάθεση για προσφορά στο τόπο.

 

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More