LIFE IN THE CITY TOP NEWS ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑ : Ατομική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο “Πέρα από τα Χρώματα” του Φωτογράφου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΑΡΑΚΙΝΗ

Ατομική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο “Πέρα από τα Χρώματα” του Φωτογράφου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΑΡΑΚΙΝΗ, με διάρκεια από τις 27-5-2023 έως τις 11-06-2023,  θα πραγματοποιηθεί στη γκαλερί Τέχνης ” Plus Art Gallery” στο πεζόδρομο της Γιάλοβας.

Εγκαίνια έκθεσης: Σάββατο 27-5-2023 στις 18:00 το απόγευμα.

Η γκαλερί Τέχνης ” Plus Art Gallery” δημιουργήθηκε το 2022.Στεγάζεται σε κτίριο του 1892 στο πεζόδρομο της Γιάλοβας. Σκοπό έχει την προώθηση της σύγχρονης τέχνης και στόχο την ανάδειξη της υψηλής καλλιτεχνικής αξίας της Ελληνικής ζωγραφικής, γλυπτικής και κεραμικής τέχνης και γενικότερα του πολιτισμού. Η δημιουργία της ” Plus Art Gallery” αποτυπώνει τον σεβασμό, την αγάπη και την αφοσίωση στην καλλιτεχνική δημιουργία και τους δημιουργούς της. Αυτή είναι η πρώτη γκαλερί τέχνης που αναδύθηκε στην πόλη της Γιάλοβας. Εκθέτει κυρίως Έλληνες καλλιτέχνες, αλλά ενσωματώνει και αναγνωρισμένους ξένους καλλιτέχνες διεθνούς φήμης και αναγνώρισης όπου επιλέγουν να ζουν και να εργάζονται στην Ελλάδα.

                                   Καλλιτέχνης: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΑΡΑΚΙΝΗΣ                                                                          Ο Κωνσταντίνος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974. Είναι αξιωματικός στην Π.Α και υπηρετεί στο Αεροδρόμιο της Καλαμάτας. Λόγω του επαγγέλματός του έχει ταξιδέψει και ζήσει σε πολλά μέρη στην Ελλάδα. Πάντα λάτρευε να θαυμάζει την φύση και την ποικιλία των τοπίων της Ελληνικής γης. Είναι καλλιτεχνική φυσιογνωμία και αν και θεωρεί τη δουλειά του δημιουργική πάντα αναζητούσε τρόπο να εκφραστεί καλλιτεχνικά. Η τέχνη της φωτογραφίας με την οποία ασχολείται εντατικά τα τελευταία 5 χρόνια του έδωσε αυτή τη διέξοδο. Αντλεί έμπνευση πρωτίστως με τα παιχνίδια της φύσης, τα χρώματα ανατολής και δύσης στα σημεία που δένει το τοπίο με τον ουρανό, με τις πρωινές ομίχλες που δημιουργούν μελαγχολικά αλλά όμορφα τοπία, με τα κύματα που χτυπούν στα βράχια και φτιάχνουν σε κάθε χτύπο διαφορετικό splash. Επίσης με το πέρασμα του χρόνου και το αποτύπωμα που αφήνει πάνω σε παλιά σπίτια, αυτοκίνητα, αντικείμενα, εργαλεία κ.λ.π. Στην πρώτη του αυτή ατομική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο “Πέρα από τα Χρώματα”, που λαμβάνει χώρα στην Γκαλερί Τέχνης ” Plus Art Gallery” από τις 27-5-2023 εώς τις 11-06-2023 στον πεζόδρομο της Γιάλοβας, μας παρουσιάζει χαρακτηριστικά δείγματα της δουλειάς του.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More