TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Δήμος Πύλου – Νέστορος : Οι ιστιοπλοϊκοί αγώνες του Ναυταθλητικού Ομίλου “Αίολος”

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε χτες το πρώτο σκέλος της διοργάνωσης του Ναυταθλητικού Ομίλου “Αίολος”, οι 3ήμεροι ιστιοπλοϊκοί αγώνες στη μνήμη του Γεωργίου Καρέλια, με 9 συμμετοχές.

Τα νερά της Κορώνης μάλιστα διέσχισαν δύο σκάφη των οποίων οι αθλητές έχουν Κορωνέικη καταγωγή, το “Βlue line” και το “Μαριαλένα”. Λίγο πριν τη δύση του ηλίου τα πληρώματα, οι ντόπιοι, οι επισκέπτες, οι εκπρόσωποι φορέων, της δημοτικής και της λιμενικής αρχής της Κορώνης συγκεντρώθηκαν στην προβλήτα του Λιμανιού για την απονομή των επάθλων.

Συνδιοργανωτές στην εκδήλωση ήταν ο Δήμος Πύλου – Νέστορος και οι Σύλλογοι “Κορώνη 90”, Επαγγελματιών Κορώνης και Πολιτιστικός Κορώνης.

Εδέσματα προσέφεραν οι επαγγελματίες της Κορώνης και οι Πολιτιστικοί Σύλλόγοι Κορώνης, Ασίνης και Βασιλιτσίου και φιλοξενία το ξενοδοχείο “Diana”.

 

(φωτογραφίες και-πληροφορίες: Χρυσοβαλάντη Λευτάκη)

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More