TOP NEWS ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ

ΜΕΣΣΗΝΗ : Συναυλία στην Αρχαία Μεσσήνη στο πλαίσιο του Προγράμματος “Ακούμε τους Νέους 2023” – Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

Το Καλογεροπούλειο Ίδρυμα Κορίνθου και το σωματείο ΔΙΑΖΩΜΑ σας προσκαλούν σε συναυλία μουσικής δωματίου στο πλαίσιο του Προγράμματος “Ακούμε τους Νέους 2023”,

το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και το Τρίτο Πρόγραμμα και έχει ως στόχο να συστήσει νέους μουσικούς στο μελλοντικό τους κοινό.

 

Κατόπιν διαγωνισμού, στον οποίο συμμετείχαν 56 υποψήφιοι, επιλέχθηκαν τρεις ταλαντούχες καλλιτέχνιδες, η Αριέτα Λιάτση στο βιολί, η Μαρία-Έλλη Πετρίδου στο τσέλο και η Αγγελική Γιαννοπούλου στο πιάνο, οι οποίες θα πραγματοποιήσουν πολλαπλές ατομικές συναυλίες και ηχογραφήσεις.

 

Κορωνίδα όλων θα είναι μία κοινή τους συναυλία στο θέατρο της Αρχαίας Μεσσήνης, όπου θα έχουν και τη χαρά να συμπράξουν σε εμβληματικά έργα μουσικής δωματίου με τους αναγνωρισμένους μουσικούς Νίκο Μάνδυλα (κορυφαίος  Ά στα πρώτα βιολιά της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών) και Ηλία Σδούκο (κορυφαίος Ά στις βιόλες της ορχήστρας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής).

 

Σημαντικοί αρωγοί  σε αυτή τη βραδιά είναι ο Δήμος Μεσσήνης και το σωματείο Μουσική Κίνηση.

 

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2023 στις 20:30 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Πρόγραμμα συναυλίας:

Brahms Piano Trio No.3

Schubert Piano Trio Op.100: Andante con moto

Dvorak Piano Quintet No.2 Op. 81

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More