TOP NEWS ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΣΙΝΕΜΑ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ : Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας – Σήμερα Δευτέρα 2 Οκτωβρίου , Προβολή της ταινίας ”Dear Future Children του Franz Böhm”

Με focus στο περιβάλλον και τους νεαρούς ακτιβιστές συνεχίζονται οι προβολές της Δευτέρας του Κέντρου Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας. Μετά από την ιδιαίτερα επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καρδαμύλης οι προβολές συνεχίζονται στο χώρο του Doc Café στην Κουτσομητοπούλου 6, πλησίον της πλατείας Όθωνος την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στις 21:00 με την ταινία Dear Future Children του Franz Böhm.

Ολόκληρο το πρόγραμμα προβλήθηκε πρόσφατα στην Ελευσίνα, πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης 2023 και εντάσσεται σε ένα μεγαλύτερο αφιέρωμα με στόχο να συνθέσουν οικολογικά μηνύματα αξιοποιώντας τα οπτικοακουστικά μέσα με τρόπο δημιουργικό και πρωτότυπο.

Η ταινία της Δευτέρας 2/10:

Dear future children – Αγαπητά μελλοντικά παιδιά

Σκηνοθεσία: Franz Böhm

Διάρκεια: 89΄

Προσκεκλημένος ομιλητής: Άγης Εμμανουήλ, Ηθοποιός – Δρομέας

Με τις παγκόσμιες διαμαρτυρίες να αυξάνονται, το Dear Future Children παρακολουθεί τη νέα γενιά στο επίκεντρο μιας μεγάλης πολιτικής αλλαγής. Οι ιστορίες της Ράγιεν, που διεκδικεί κοινωνική δικαιοσύνη στη Χιλή, της Πέπερ που αγωνίζεται για τη δημοκρατία στο Χονγκ Κονγκ και της Χίλντα, που μάχεται κατά των καταστροφικών συνεπειών της κλιματικής αλλαγής στην Ουγκάντα συνθέτουν ένα μωσαϊκό οικολογικής αφύπνισης και κοινωνικής δικαιοσύνης.

Οι προβολές στο κέντρο είναι δωρεάν για το κοινό.

 Το καφέ λειτουργεί καθημερινά εκτός Κυριακής 10:00 με 13:00 και 18:00 με 23:00

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More