TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ : 5ος Βυζαντινός Αγώνας, στα Μέγαρα – Τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας ,εκπροσώπησαν 8 μέλη που τερμάτισαν με επιτυχία.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 5ος Βυζαντινός Αγώνας, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στα Μέγαρα με εκκίνηση και τερματισμό στην πλατεία Βασιλίσσης Φρειδερίκης (πλατεία Λιταρά).
Τον αγώνα διοργάνωσε ο Δήμος Μεγαρέων και τo Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αθλητισμού «Ηρόδωρος» του Δήμου Μεγαρέων, σε συνεργασία με τον Απόλλωνα Δυτικής Αττικής,
τους Αθηναίους Δρομείς και τους Δρομείς Μεγάρων «Ο Ορσιππος», υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑ-Υ και της Περιφέρειας Αττικής.
Ο αγώνας έγινε προς τιμήν του Βύζαντα, σπουδαίου Μεγαρίτη, αποικιστή και θαλασσοπόρου του 8ου αιώνα π.Χ. και ιδρυτή της πόλεως του Βυζαντίου (μετέπειτα Κωνσταντινούπολη).
Την γραμμή εκκίνησης πήραν μέρος 405 αθλητές και τερμάτισαν 390.
Τον ΣΔΥΜ εκπροσώπησαν 8 μέλη που τερμάτισαν με επιτυχία. Μεταξύ αυτών η Σταυρούλα Μπάκα που βραβεύτηκε αφού τερμάτισε 5η στη γενική κατηγορία στις γυναίκες με χρόνο 4:40:57, ο Στάθης Δημητρακόπουλος με χρόνο 4:25:09, ο Δημήτρης Χριστόπουλος με χρόνο 5:17:25, ο Σπύρος Φωτόπουλος με χρόνο 5:34:16, ο Νίκος Τζαμουρανης με χρόνο 5:56:16, ο Κώστας Σοφρωνάς με χρόνο 6:06:42 , ο Παναγιώτης Καμπάς με χρόνο 6:20:10 και τέλος η ηρωική Μαρία Βρανά που βγήκε πρώτη στην ηλικιακή της κατηγορία με χρόνο 7:10:16 .
Όλοι τερμάτισαν τον αγώνα και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.
Ο ΣΔΥΜ συγχαίρει τα μέλη για την συμμετοχή τους, τα μέλη για την διάκριση τους και στην διοργάνωση του αγώνα.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More