TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ : ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ – Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ιωνικό – ΔΕΝ θα διατεθούν εισιτήρια στους φιλοξενούμενους.

Η ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΉ  ΤΗΣ ΠΑΕ : 

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την ομάδα του Ιωνικού, αγώνας που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας την Δευτέρα 5/2/2024 στις 16.00.

Τρόπος διάθεσης: Από τα γραφεία της ΠΑΕ την Πέμπτη 1/2 ώρες 09.00-17.00 καθώς και στο γήπεδο δύο ώρες πριν την προκαθορισμένη έναρξη του αγώνα με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας (η οποία θα πρέπει να έχει εκδούσα αρχή στην Μεσσηνία).

Τιμές Εισιτηρίων: ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ΕΥΡΩ

Υπενθυμίζουμε ότι και σε αυτόν τον αγώνα σε κομμάτι της ΘΥΡΑΣ 1 και με την υποστήριξη της εταιρείας TOYCITY, θα λειτουργήσει η Οικογενειακή Κερκίδα – One Family όπου με την αγορά τους ενός εισιτηρίου των 5 ευρώ εισέρχονται στο γήπεδο γονείς και παιδιά έως 12 ετών.

Τέλος ανακοινώνουμε πως ΔΕΝ θα διατεθούν εισιτήρια στους φιλοξενούμενους για τις ανάγκες των φιλάθλων τους.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More