LIFE IN THE CITY TOP NEWS ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ : Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας – Έκθεση ζωγραφικής της Καίτης Καρύδη – Καρατζαφέρη , από 26 Φεβρουαρίου έως 18 Μαρτίου

Το Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας, με αστείρευτη αγάπη για την τέχνη και τους νέους καλλιτέχνες, φιλοξενεί έκθεση ζωγραφικής της Καίτης Καρύδη – Καρατζαφέρη, στο χώρο του Κέντρου (DocCafe, Kουτσομητοπούλου 6, Καλαμάτα) από τις 26 Φεβρουαρίου έως τις 18 Μαρτίου 2024.
Η Καίτη Καρύδη – Καρατζαφέρη, με πινέλο γεμάτο χρώμα και φως, δημιουργεί έργα που αγγίζουν την ψυχή. Η έκθεση αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για το κοινό να γνωρίσει από κοντά το ταλέντο της και να χαθεί στις μαγικές πινελιές της. Με πολλή αγάπη, η έκθεση θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη της Αλεξάνδρας Σκορδάκη, στενής φίλης της ζωγράφου αλλά και του Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου.
Λίγα λόγια για την καλλιτέχνη: Η Καίτη Καρύδη – Καρατζαφέρη, γεννημένη στην Καλαμάτα, έζησε και εργάστηκε ως τραπεζικός υπάλληλος στην Αθήνα 35 χρόνια. Τα τελευταία έξι χρόνια ζει μόνιμα στην Καλαμάτα. Με την ζωγραφική ασχολήθηκε  ερασιτεχνικά ως βαλβίδα εκτόνωσης από το καθημερινό στρες. Αυτοδίδακτη , ξεκίνησε να ζωγραφίζει με λάδια και τα τελευταία χρόνια κυρίως με ακριλικά. Αγαπημένα θέματα η ελιά,  τα λουλούδια, οι πέτρες η θάλασσα, οι παλιές πόρτες. Στον ελεύθερο χρόνο της, ζωγραφίζει ή κατασκευάζει κοσμήματα από σύρμα, χάντρες, υγρό γυαλί κι εξαρτήματα ρολογιών.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More