TOP NEWS ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ : Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας – Συναυλία από το Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο την Παρασκευή 8 Μαρτίου.

Το Φωνητικό Σύνολο «Μελίφωνο» του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας παρουσιάζει την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024 και ώρα 21:00, στην Κεντρική Σκηνή του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, τη συναυλία «Ο Χαρταετός του Φεγγαριού». Μια μοναδική εκδήλωση που αναδεικνύει την ομορφιά και τη δύναμη της γυναικείας φωνής.

Σε αυτή την ιδιαίτερη βραδιά, θα τιμηθεί η γυναικεία δημιουργικότητα και ο αγώνας για ισότητα και δικαιοσύνη, μέσα από ένα εκλεκτό ρεπερτόριο μουσικών κομματιών από όλο τον κόσμο.

Η εκδήλωση «Ο Χαρταετός του Φεγγαριού» δεν είναι απλώς μια συναυλία. Είναι μια δήλωση αγάπης και εκτίμησης προς όλες τις γυναίκες, μια πρόσκληση να ενωθούμε μέσα από την τέχνη και να εορτάσουμε τη διαχρονική συνεισφορά τους στην κοινωνία και τον πολιτισμό.

Τιμές εισιτηρίων:
Γενική είσοδος: 10 ευρώ
5 ευρώ: 12-18 ετών, φοιτητές, πολύτεκνοι, άνω των 65 ετών
Δωρεάν: Άνεργοι, παιδιά έως 12 ετών και μαθητές του Ωδείου

Τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν για την υποστήριξη της συμμετοχής του «Μελιφώνου» σε Φεστιβάλ και συνεργασίες στη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα και την Κρήτη κατά το έτος 2024.

Τηλέφωνο για κρατήσεις θέσεων: 6951848757
Δευτέρα- Παρασκευή 10.00 – 13.00 και 17.00 – 20.00

ΜΕΛΙΦΩΝΟ 2024 1
Συμμετέχουν:
Διεύθυνση Χορωδίας: Αθανασία Κυριακίδου
Πιάνο: Μαρία Παπαπετροπούλου
Φλάουτο με ράμφος: Γιώργος Παυλάκος
Απαγγελία: Μαρία Κρασοπούλου
Βοηθός Μαέστρο: Κατερίνα Παλαιολόγου
Μουσική εκμάθηση: Τώνια Δικαίου
Κείμενα: Βασιλική Μουλουχάκου

Χορωδοί: Παλαιολόγου Κατερίνα, Βασιλειάδη Βίκη, Αράπη Φωτεινή, Κοτσιμπού Γεωργία, Αναγνωστοπούλου Πολυτίμη, Τσερπέ Μαρία, Γκίνη Ελένη, Μιχαήλ Μάρτζυ, Κατσουλέα Σοφία, Μαυρέα Βούλα, Γρηγοροπούλου Νίκη, Κλείδωνα Ζωή, Κυριακουλάκου Βάλια, Τσόμπου Γεωργία, Κατσαμπάνη Φωτεινή, Μουλουχάκου Βασιλική, Δαμήλου Σταυρούλα, Σταματελοπούλου Κατεριλένα, Αγγελέτου Λένα, Δικαίου Τώνια, Περτσελάκη Ελένη, Χολιαστού Ιρένα, Κουφαλάκου Εύα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More