TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ : ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ Σ.Π.Ο.Κ. ”Ο Ευκλής” – Το ρόστερ των ποδηλατριών/τών για την χρονιά 2024 .

 Η Διοίκηση του Σ.Π.Ο.Κ. ”Ο Ευκλής” είναι στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσει την σύνθεση των 27 αθλητριών και αθλητών, που θα στελεχώσουν το τμήμα αγωνιστικής ποδηλασίας του σωματείου για την νέα χρονιά 2024 και αυτοί είναι:
Οι αθλήτριες Claire Josquin και Τριάντου Αγγελική – Αντιγόνη, καθώς και οι αθλητές: Βεργετόπουλος Παναγιώτης, Γκόνης Φώτιος, Γκότσης Ανδρέας, Γκουλούσης Χαράλαμπος, Ελευθερίου Ελευθέριος, Καούνης Δημήτριος, Κεφάλας Αριστόδημος, Κλείδωνας Γεώργιος, Κανελλόπουλος Σταύρος, Λαχανάς Παναγιώτης, Λούζης Κων/νος, Λυριντζής Κων/νος – Φίλιππος, Μαρίνης Πολυχρόνης, Μπελογιάννης Γεώργιος, Μυστριώτης Βασίλειος, Νέζης Παναγιώτης, Νικολακόπουλος Ιωάννης, Πετρακόπουλος Ιωάννης, Πολυπαθέλλης Γεώργιος, Ρήγας Νικόλαος, Σαράντης Χρήστος, Σταθόπουλος Παναγιώτης, Σταμάτης Παντελεήμων, Τσούτσο Θεόδωρος και Ψωματάρης Γεώργιος.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More