TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Το 14ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας.

Η Β´ τάξη του 14ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας  επισκέφτηκε την  Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη την Τρίτη  26 Μαρτίου  για να γνωρίσει τον χώρο της βιβλιοθήκης, να ξεναγηθεί στα βιβλιοστασια και να μάθει τους βασικούς κανόνες λειτουργίας των βιβλιοθηκών από τη διευθύντρια της βιβλιοθήκης.

Στη συνέχεια τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο παιδικό τμήμα της βιβλιοθήκης μας μια διαδραστική αφήγηση του μύθου του Αίσωπου «Γάτες και ποντίκια» κατά την οποία η εκπαιδευτικός μουσικής Πάρρυ Λουμίτη μεταμόρφωσε τις λέξεις σε ήχους και μαζί με τους μικρούς μας φίλους απέδωσαν μουσικοκινητικά τις εικόνες του παραμυθιού.

Ένα εργαστήρι φαντασίας που πυροδότησε ιδέες και συναισθήματα…Η δράση έκλεισε με όλα τα παιδιά στον κύκλο να κρατούν στην αγκαλιά τους τον φίλο τους, το βιβλίο! Ευχή μας: Να ανταμώσουμε και πάλι σε νέες ηχο’ι’στορίες!

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More