TOP NEWS ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΣΙΝΕΜΑ

Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας – Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό – Δευτέρα 1 Απριλίου,προβολή του ντοκιμαντέρ “Ernesto, gracias”

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό (2 Απριλίου) θα πραγματοποιηθεί προβολή του ντοκιμαντέρ “Ernesto, gracias” και θα ακολουθήσει συζήτηση με εισηγήτρια την Γιώτα Ασημάκου, ψυχολόγο και επιστημονική σύμβουλο στο Κέντρο Ημέρας Παιδιών και Εφήβων με Αυτισμό Μεσσηνίας.
Το Κέντρο Ημέρας Παιδιού & Εφήβου με Αυτισμό Νομού Μεσσηνίας ιδρύθηκε το 2009 στην Καλαμάτα από τον Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό που είχε συσταθεί δύο χρόνια νωρίτερα, το 2007.
Το ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί:
“Ernesto, gracias” της Laura Ángel, (71′), 2022
Από την προσωπική της ματιά, η Λάουρα φτιάχνει το πορτραίτο του αδερφού της Ερνέστο και των διλημμάτων γύρω από τον αυτισμό. Η Λιλιάνα, η μητέρα τους, έχει κουβαλήσει το φορτίο μιας σύνθετης μητρότητας. Η Λάουρα φοβάται να επαναλάβει την ιστορία της μητέρας της.
Δευτέρα 1 Απριλίου
Κουτσομητοπούλου 6 στο Ιστορικό Κέντρο
Ώρα προσέλευσης: 20:30
Είσοδος με ελεύθερη συνεισφορά (τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση παλαιστινίων καλλιτεχνών).

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More