TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Γιώτα Γεωργακοπούλου – ΑΥΤΟΨΙΑ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ – ΛΥΚΕΙΟ ΜΕΛΙΓΑΛΑ.

Την πορεία των εργασιών που εξελίσσονται στο Γυμνάσιο – Λύκειο Μελιγαλά είδε από κοντά σε αυτοψία που πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής 5 Απριλίου 2024, η Δήμαρχος Γιώτα Γεωργακοπούλου.
Το έργο που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με φορέα υλοποίησης την «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.», προχωρά με ικανοποιητικούς ρυθμούς, σύμφωνα και με τον υπεύθυνο μηχανικό.
Πρόκειται για ένα πολυδιάστατο και σημαντικό έργο που αφορά στην προσθήκη κατ’ επέκταση διωρόφου κτίσματος τεσσάρων αιθουσών και χώρων υγιεινής, στην ανακατασκευή του περιβάλλοντος χώρου και κυρίως, στην ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου, η οποία θα έχει πολλαπλά οφέλη, αφήνοντας έντονο οικονομικό και περιβαλλοντικό αποτύπωμα.
ΤΟ ΕΡΓΟ
Συγκεκριμένα, θα γίνει προσθήκη τεσσάρων αιθουσών διδασκαλίας, δύο στο ισόγειο και δύο στον α’ όροφο, καθώς και χώρων υγιεινής. Σε ό,τι αφορά στην ενεργειακή αναβάθμιση τοποθετείται θερμοπρόσοψη σε όλο το κτίριο και εγκατάσταση μονάδων κλιματισμού και αερισμού και στους δύο ορόφους. Τέλος, αναφορικά με τον περιβάλλοντα χώρο, βελτιώνεται η εικόνα στο πλαίσιο της αναδιαμόρφωσής του. «Είναι ένα έργο πολύ σημαντικό που μεταξύ άλλων, θα συμβάλλει στην εξοικονόμηση πόρων και ενέργειας», σημείωσε η Δήμαρχος Οιχαλίας Γιώτα Γεωργακοπούλου, η οποία συνοδευόταν από τους Αντιδημάρχους Καθαριότητας και Διαχείρισης Αποβλήτων, Συντονισμού, Λειτουργίας και Επισκευής των Μηχανημάτων του Δήμου, Συντήρησης και Επισκευής Ηλεκτρομηχανολογικού Εξοπλισμού, Δανιήλ Βλαχόπουλο και Παιδείας και Πολιτισμού, με αρμοδιότητες στη Δημοτική Ενότητα Μελιγαλά Αντώνη Χιώτη.
«Το έργο εξελίσσεται ικανοποιητικά και την επόμενη σχολική χρονιά τις μαθήτριες και τους μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου Μελιγαλά, θα φιλοξενήσει ένα σύγχρονο, αναβαθμισμένο κτίριο που θα δώσει περισσότερες προοπτικές στους εκπαιδευτικούς καθιστώντας πιο λειτουργικούς τους χώρους της σχολικής μονάδας και σίγουρα πιο φιλικούς στο περιβάλλον», ανέφερε η Δήμαρχος Γιώτα Γεωργακοπούλου.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More