LIFE IN THE CITY TOP NEWS ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Γ.Ο. «Άθλος Καλαμάτας» – Στην Τέντα πάνω από 220 αθλήτριες και αθλητές στο 2ο Aerial Championship.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε το Σαββατοκύριακο 6-7 Απριλίου 2024 το υπερθέαμα εναέριας γυμναστικής που διοργάνωσε ο Γ.Ο. «Άθλος Καλαμάτας», στην Τέντα. Πάνω από 220 αθλήτριες και αθλητές συμμετείχαν και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, στο 2ο Aerial Championship, που διοργανώθηκε για δεύτερη χρονιά στην Καλαμάτα.

DSC 0857 Medium

Οι αθλήτριες και οι αθλητές παρουσίασαν σ’ ένα show εναέριων ακροβατικών με Αerial Silks, Aerial Sling, Aerial Hoop και Aerial Rope, κερδίζοντας τον ενθουσιασμό και το χειροκρότημα από τον κόσμο που παρακολουθούσε. Κατά τους αγώνες χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Καλαμάτας εκφράζοντας την στήριξη του Δήμου σε κάθε εκδήλωση που συμβάλλει στην προώθηση του αθλητισμού και στην τουριστική προβολή της πόλης μας. «Εύχομαι να γίνει θεσμός, και να έχει πάντα τέτοια δυναμική. Εμείς ως Δήμος Καλαμάτας προφανώς και στηρίζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες, που δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά μας να αθληθούν, και συγχρόνως να προβάλλουν την πόλη μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος.

61d6c63a 0606 4fbc adcc cfc5bf614605

Να σημειωθεί οι αγώνες προσέλκυσαν πλήθος κόσμου και τις δύο μέρες διεξαγωγής τους, ενώ συμμετείχαν πολλές αθλήτριες και αθλητές όχι μόνο από Ελλάδα, αλλά και από Κύπρο, από Χονγκ Κόνγκ και από αρκετές ευρωπαϊκές χώρες. Η αθλητική διοργάνωση τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More