LIFE IN THE CITY TOP NEWS ΜΕΣΣΗΝΙΑ

«Στην ομορφιά που χάνεται» Δεκαπέντε χρόνια ζωής – Επετειακό αφιέρωμα στον Αετό από τους διαχειριστές της σελίδας.

Η σελίδα κοινωνικής δικτύωσης (facebook)  «Στην Ομορφιά που χάνεται» , συμπληρώνει δεκαπέντε χρόνια λειτουργίας και οι διαχειριστές της πραγματοποιούν ένα επετειακό αφιέρωμα σε ένα από τα πρώτα χωριά που παρουσίασαν και πρόβαλλαν το 2009, στον Αετό Μεσσηνίας.

Στο διάστημα αυτό πραγματοποιήθηκαν πολλά ψηφιακά αφιερώματα σε χωριά, μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς, πόλεις αλλά και σε ανθρώπους της υπαίθρου κυρίως, που δίνουν τον δικό τους αγώνα ενάντια στην εγκατάλειψη. Οι διαχειριστές της σελίδας Άρης Μπαρκούρας   και Γιάννης Λάσκαρης με τη συνδρομή φίλων της σελίδας φορέων και συλλόγων σε καθημερινή βάση φρόντισαν να αναδειχθεί το φυσικό μεγαλείο της Μεσσηνίας αλλά και γειτονικών Νομών επιτυγχάνοντας έτσι η σελίδα να έλκει χιλιάδες ακόλουθους από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Η ανακοίνωση των διαχειριστών: Σήμερα κλείνουμε δεκαπέντε χρόνια συνεργασίας ως διαχειριστές της σελίδας  κοινωνικής δικτύωσης στο διαδίκτυο με τον τίτλο «Στην ομορφιά που χάνεται» (Απρίλιος:2009-2024). Η συνάντηση έγινε σε ένα από τα χωριά που ξεκινήσαμε να προβάλλουμε και από σήμερα ξεκινά ένα επετειακό αφιέρωμα ,από τον Αετό Μεσσηνίας. Από το 2009 μέσα από τη σελίδα και τον φορέα ψηφιακής προβολής Στην ομορφιά που χάνεται έγιναν εκατοντάδες αφιερώματα και πολλές μα πάρα πολλές ιστοσελίδες και βίντεο με αφιερώματα σε πόλεις χωριά ανθρώπους της υπαίθρου αλλά και καταθέσαμε προβληματισμούς. Μαζί με εσάς αγαπητοί φίλοι κάναμε πολλά άγνωστα χωριά προορισμό.

Άρης Μπαρκουρας ,  Γιάννης Λάσκαρης.

Το αφιέρωμα στον Αετό όσοι επιθυμούν μπορούν να δουν και στην ιστοσελίδα : https://visitaetos.blogspot.com/

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More