LIFE STYLE TOP NEWS

Χαμός στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού με καλεσμένο τον Στράτο Τζώρτζογλου

Μάρτυρες σε ένα ασυνήθιστο, αλλά σίγουρα αυθόρμητο σκηνικό έγιναν οι τηλεθεατές, που παρακολούθησαν την Κυριακή το μεσημέρι την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δεν γίνεται». Καλεσμένος ήταν ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος όταν «προκλήθηκε» από το συνεργάτη της εκπομπής, Κώστα Τσουρό για τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram, δε δίστασε να απαντήσει με τον ενθουσιασμό ενός ερωτευμένου άνδρα, που έκανε τους πάντες στο πλατό να ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα και τη Ναταλία Γερμανού να λέει στο συνεργάτη της ότι έχει μείνει μόνος.

Όλα ξεκίνησαν από την ερώτηση του Τσουρού αν του αρέσει (του Τζώρτζογλου) να φωνάζει αυτό που ζει.

«Ο ενθουσιασμός φωνάζει αγόρι μου. Δεν γίνεται να είσαι ενθουσιασμένος και να είσαι σιωπηλός. Δεν γίνεται. Το παίζεις, τότε. Μου βγαίνει. Ο ενθουσιασμός κραυγάζει από μόνος του. Σημαίνει ότι ανεβαίνεις στα κάρβουνα και δεν καίγεσαι. Είναι ύψιστο δικαίωμα κάθε ανθρώπου να είναι ενθουσιασμένος. Γιατί να περνιέται ως κακό το να είσαι ενθουσιασμένος» δήλωσε αρχικά.

Και συνέχισε μετά από σχετική ερώτηση για τη σχέση του. «Δεν θέλω να φωνάζω τον έρωτά μου. Φωνάζει από μόνος του. Τον βιώνω καθημερινά. Τον γράφω στις πόρτες σε ποιήματα. Γράφω ποιήματα στη Σοφία. Όταν αγαπάς, το δηλώνεις και το βιώνεις άνευ όρων».

Για τις φωτογραφίες στο Instagram, είπε:  «Ποιος θα παρεξηγηθεί; Κάποιος δυστυχισμένος επειδή είμαι ευτυχισμένος θα παρεξηγηθεί; Δικαίωμα του. Εγώ γιατί να παρεξηγηθώ; Είσαι και εσύ ερωτευμένος και δεν το βγάζεις; Είσαι τσιγκούνης. Πρέπει να το βγάλεις. Κάνε ό,τι τρέλα θέλεις! Βάλε φωτιά στο σπίτι! Βάλε φωτιά στη ζωή σου! Κάφτα όλα! Γιατί ντε και καλά πρέπει να βγάζω την θλίψη τη μιζέρια την κατάθλιψη και περνιέται αυτό και να μην βγάλεις τον ενθουσιασμό; Οι ευτυχισμένοι δεν το κάνουν, δεν έχουν χρόνο να κοιτάξουν, μπορεί να χαρούν. Οι δυστυχισμένοι και οι μίζεροι ναι, έχουν πολύ χρόνο να γκαντεμιάσουν τη ζωή των άλλων. Δικαίωμα τους αλλά δεν μας πιάνει. Έχουμε ασπίδα», είπε μεταξύ άλλων, εν μέσω χειροκροτημάτων κι επιφωνημάτων όλων των συνεργατών της εκπομπής.

 

ΠΗΓΗ

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More