LIFE STYLE TOP NEWS

Αλιγάτορας 4 μέτρων και 317 κιλών!

Ένας γιγαντιαίος αλιγάτορας έχει καταφέρει να πρωταγωνιστήσει στο διαδίκτυο εξαιτίας του εντυπωσιακού μεγέθους του τις τελευταίες ημέρες.

Σε μήκος φτάνει τα 4 μέτρα και το βάρος του αγγίζει τα 317 κιλά. Ο τεράστιος αλιγάτορας εντοπίστηκε σε αυλάκι άρδευσης στην Τζόρτζια των ΗΠΑ.

Από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του αλιγάτορα στο διαδίκτυο πολλοί έκαναν λόγο για αποτέλεσμα επεξεργασίας ή για μια είδηση που δεν ευσταθεί, αν και ο  Μπρεντ Χόουζ, ο βιολόγος με ειδίκευση στην άγρια πανίδα που φαίνεται πίσω από τον αλιγάτορα στις φωτογραφίες, έσπευσε να διαψεύσει όσους δυσπιστούσαν.

«Προφανώς πολλοί πιστεύουν πως η φωτογραφία δεν είναι αληθινή, αλλά μπορώ να σας επιβεβαιώσω πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει», δήλωσε προσθέτοντας πως είναι ο ίδιος που απεικονίζεται στη φωτογραφία και όπως φαίνεται δεν πλησιάζει κοντά στο ερπετό.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More