TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Ευχαριστίες προς το Δήμαρχο Καλαμάτας από την Αδελφότητα Απομάχων της Ελληνικής Εκστρατείας 1941

Η Janet Parkin, Γραμματέας της Αδελφότητας των Απομάχων της Ελληνικής Εκστρατείας του 1941, απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο, αναφορικά με τη διοργάνωση της ετήσιας τελετής, στις 14 Μαΐου φέτος, εις ανάμνησιν της Μάχης της Καλαμάτας (28/29 Απριλίου 1941).

Η κυρία Parkin επισημαίνει, μεταξύ άλλων, και τα εξής: «Σας ευχαριστούμε, επίσης, για την πολύ ευγενική και γενναιόδωρη φιλοξενία, που μας παρασχέθηκε μετά την τελετή. Όπως πάντοτε, εκτιμήθηκε ιδιαίτερα.
Είμαστε πολύ ευγνώμονες σε σας και στο Δήμο της Καλαμάτας για τη συνέχιση διοργάνωσης αυτής της σημαντικής ετήσιας τελετής μνήμης και μας ευχαρίστησε ιδιαίτερα το γεγονός ότι ακούσαμε πως ο Δήμος Καλαμάτας ‘θα συνεχίσει να κάνει ό,τι είναι αναγκαίο για να διατηρηθεί η ιστορική μνήμη και να αναδειχθούν όσα συνέβησαν».

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More