TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Χωματερό και Μεσσήνη σε κοινές πολιτιστικές διαδρομές.

Σε συνέχεια της φιλοξενίας του Πολιτιστικού Συλλόγου του Χωματερού στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς, αντιπροσωπεία των Αρχιτεκτονικών Διαδρομών Μεσσήνης παρέδωσε τη Κυριακή βιβλία για τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης που δημιουργείται στον πολυχώρο πολιτισμού που έχει μετατρέψει ο σύλλογος το Δημοτικό Σχολείο.

Μια κοινή πορεία προβλέπεται και από τις δύο μεριές σε ζητήματα πολιτισμού και ανθρωπιστικών δράσεων. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χωματερού έχει μακρά ιστορία σε πολιτιστικές δράσεις και εμπειρία στην δημιουργία πετυχημένων εκδηλώσεων.  Η εξελικτική διαδρομή και των δύο θέτει αναμφίβολλα τις βασεις για κοινή συνεργασία και των δήμων Μεσσήνης και Πύλου Νέστορος. Οι ομάδα των Αρχιτεκτονικών Διαδρομών Μεσσήνης  και με τη βοήθεια της φιλολόγου και συγγραφέα Πασναγιώτας Κατσίβα έχει εντοπίσει την κοινή διαδρομή και ιστορία μνημείων και των δύο δήμων.

Τα μέλη που εκπροσώπησαν τις Αρχιτεκτονικές Διαδρομές Μεσσήνης ήταν η Νίκη Γιαννακοπούλου και Γιάννης Λάσκαρης ενώ στο Χωματερό  τους υποδέχτηκε ο πρόεδρος του  πολιτιστικού συλλόγου «Αγιοι θεόδωροι», Διονύσης Κοσμάς.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More