LIFE STYLE TOP NEWS

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Από πού τους ήρθε ότι θα παίξω στις Άγριες Μέλισσες; Απορώ!

Οι «Άγριες Μέλισσες» ετοιμάζονται για νέες τηλεοπτικές… πτήσεις και οι πρωταγωνιστές της δραματικής σειράς του Ant1 έχουν ξεκινήσει ήδη γυρίσματα.

Τηλεθεατές και πρωταγωνιστές στον τρίτο κύκλο της σειράς θα μεταφερθούν στην εποχή της Χούντας.

Προκειμένου να προχωρήσουν οι εξελίξεις και να κρατηθεί αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, το cast θα εμπλουτιστεί και με νέες προσθήκες ηθοποιών.

Ένα από τα ονόματα τα οποία ακούστηκαν έντονα ήταν αυτό του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου. Συγκεκριμένα οι φήμες θέλουν τον ηθοποιό να δέχτηκε πρόταση από την παραγωγή των «Άγριων Μελισσών» προκειμένου να αναλάβει έναν ρόλο κλειδί στην εξέλιξη των ιστοριών των ηρώων στο Διαφάνι.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος προχώρησε στην πρώτη ανάρτηση – αντίδραση σε αυτές τις φήμες. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται ο ίδιος περιτριγυρισμένος από μέλισσες και αναρωτήθηκε: «Από πού τους ήρθε ότι θα παίξω στις Άγριες Μέλισσες; Απορώ!»

πηγη

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More