TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Σημαντική προβολή για το Πεταλίδι από μαθήτρια, με ψηφιακή φωτογραφική έκθεση.

Η Αγγελική Μπρέγιαννη ζει στο Πεταλίδι. Εδώ και πολλά χρόνια από την ηλικία των οκτώ ετών δημιουργεί ψηφιακά έργα σε υπολογιστή και συμβάλλει στην προβολή του τόπου της.

Σήμερα είναι μαθήτρια του γυμνασίου και στον ελεύθερο χρόνο της φωτογραφίζει με αριστοτεχνικό τρόπο το γραφικό Πεταλίδι αλλά και άλλες περιοχές της Μεσσηνίας. Το βλέμμα της Αγγελικής μαγνητίζει στιγμές από όλες τις εποχές, κτίρια και στιγμιότυπα  από την  καθημερινότητα της πόλης. Αυτό που εντυπωσιάζει είναι πως οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί με κινητό κάτι που σηματοδοτεί την καλλιτεχνική δυναμική της Αγγελικής που δεν έχει χρησιμοποιήσει κάποια επαγγελματική μηχανή μέχρι σήμερα.

 

Στην ιστοσελίδα https://aggelikipetalidi.blogspot.com  φιλοξενείται ψηφιακή έκθεση με φωτογραφίες της Αγγελικής Μπρέγιαννη. Η ψηφιακή έκθεση αποτελεί την συμμετοχή της μαθήτριας σε δράση της σχολής πληροφορικής Αλγόριθμος και της ομάδας Αρχιτεκτονικές Διαδρομές Μεσσήνης με αντικείμενο τη προβολή χωριών και μνημείων της Μεσσηνίας μέσα από ομάδες και σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More