TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Σε παρέμβαση στο πρόσφατο  Δημοτικό Συμβούλιο της Μεσσήνης όπως είχα χρέος αναφέρθηκα    στις τιμητικές βραβεύσεις δυο συμπολιτών μας που ζουν στον Δήμο μας και μας τιμούν με το έργο τους και την εθελοντική τους δράση Ο Χαράλαμπος Ρότσος από το Μηλιώτι βραβεύθηκε πρόσφατα από τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Κατσαφάδο για την σπουδαία εθελοντική του δράση (εξίσου σπουδαία η δράση όλου του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πεταλιδίου).
Ο Βασίλης Καπακλής από τον Δάρα τιμήθηκε από την ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ για την προσφορά και την δράση του με την ιδιότητα του Γενικού Γραμματέα και Αντιπροσώπου στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος.
Πρότυπο εθελοντισμού και συνεργασίας αποτελεί ένα ολόκληρο χωριό και συγκεκριμένα το Μαγγανιακό του Δήμου Μεσσήνης. Για τις δράσεις του συλλόγου των κατοίκων των φίλων και συνεργατών του χωριού προβλήθηκε ντοκιμαντέρ πρόσφατα στη Καλαμάτα.
Συγκεκριμένα το Μαγγανιακο του Δήμου Μεσσήνης τίμησε τον Δήμο μας και τη Μεσσηνία καθώς παρουσιάσθηκε ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στο χωριό και τις πλούσιες δράσεις του για την ολιστική προσέγγιση του χωριού και της ευρύτερης περιοχής, στο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Μικρού Μήκους που πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα.
Το ντοκιμαντέρ με τον τίτλο «Τι έγινε στο Μαγγανιακο» παρουσιάζει ένα χωριό που κάνει τεράστια άλματα να εξέλθει από την απομόνωση με πλούσιες και συντονισμένες δράσεις .
Γιάννης Λάσκαρης  -Επικεφαλής Συνδυασμού Επανεκκίνηση για τον Δήμο Μεσσήνης/Γραμματέας Δ.Σ. Μεσσήνης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More