LIFE IN THE CITY TOP NEWS ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Δήμος Τριφυλίας: Παράρτημα Τριφυλίας της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας – «Το φάντασμα της βιβλιοθήκης» – παρουσίαση Κυριακή 3 Δεκεμβρίου

Το Παράρτημα Τριφυλίας της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας προγραμματίζει παρουσίαση του νέου βιβλίου του φιλιατρινού συγγραφέα Γρηγόρη Χαλιακόπουλου, «Το φάντασμα της βιβλιοθήκης» σε εικονογράφηση Απόστολου Βέττα από τις εκδόσεις ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ,  την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 στις 11.30 στον χώρο του παραρτήματος στο Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντρο Φιλιατρών. Η εκδήλωση θα γίνει σε συνεργασία με τις εκδόσεις ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ και με την υποστήριξη του βιβλιοπωλείου ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚI.

Με τον συγγραφέα θα συνομιλήσει η υπεύθυνη του παραρτήματος Γαρυφαλιά Τεριζάκη. Στο τέλος της εκδήλωσης το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τον συγγραφέα και να  υπογράψει βιβλία.

Σημειώνεται ότι το βιβλίο θα ανοίξει για πρώτη φορά τα φτερά του στο Παράρτημα Τριφυλίας της ΔΗΚΕΒΙ Καλαμάτας στα Φιλιατρά, γενέτειρα πόλη του συγγραφέα.

Η εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More