LIFE IN THE CITY TOP NEWS ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ : Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας – Η Εκδήλωση με τίτλο «Γιώργος Παναγιωτάκης: Από τον Μικρόκοσμο στον Τίγκρε»

Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες από τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας, στο αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας “Μαρία Κάλλας”, με τίτλο «Γιώργος Παναγιωτάκης: Από τον Μικρόκοσμο στον Τίγκρε», συνεχίζοντας το πρόγραμμα φιλαναγνωσίας «Αγκαλιά μ’ ένα βιβλίο, η βιβλιοθήκη πάει σχολείο».

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Θωμάς Παλάντζας και η Διευθύντρια της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας Μάγδα Σουλιώτη. Με τον συγγραφέα συνομίλησαν οι φιλόλογοι Μαρία Καψάλη (Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας) και Άλκη Δίμιζα (7ο Πειραματικό Γυμνάσιο Καλαμάτας).

Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά οι καθηγήτριες του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας Μαρία Παχνιστή (φλάουτο) και Μαρία Σπαντιδάκη (κιθάρα). Μαθητές του μουσικού σχολείου διάβασαν αποσπάσματα από τα βιβλία του συγγραφέα και παρουσίασαν υλικό που δημιούργησαν στην τάξη σχετικό με τα βιβλία του. Στο τέλος της εκδήλωσης ο συγγραφέας συνομίλησε με το κοινό και υπέγραψε αντίτυπα των βιβλίων του.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Σύμβουλος Φιλολόγων Μεσσηνίας Ιωάννης Σόλαρης, οποίος στο τέλος της εκδήλωσης μίλησε για την αξία του εξωσχολικού βιβλίου και της διοργάνωσης εκδηλώσεων φιλαναγνωσίας μέσα στα σχολεία.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More