LIFE IN THE CITY TOP NEWS ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ : Σύλλογος Γυναικών Καλαμάτας – Αναφορά στο Παλαιστινιακό από τον Σύλλογο Γυναικών Καλαμάτας & προβολή της ταινίας “3.000 νύχτες”

Κάλεσμα από τον Σύλλογο Γυναικών Καλαμάτας (μέλος της ΟΓΕ) με αναφορά στο Παλαιστινιακό
Ακολουθεί η ανακοινωση:
Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 13 Μαρτίου στις 19:00 στον χώρο μας όπου θα γίνει αναφορά στο Παλαιστινιακό από τον Σύλλογο Γυναικών Καλαμάτας (μέλος της ΟΓΕ) και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η προβολή της ταινίας “3.000 νύχτες” της Μάι Μάσρι.
Λίγα λόγια για την ταινία:
Η Λαγιάλ Ασφούρ, νεαρή δασκάλα σε σχολείο της Παλαιστίνης, συλλαμβάνεται από τους Ισραηλινούς με την κατηγορία δήθεν υπόθαλψης νεαρού Παλαιστίνιου – χαρακτηρισμένου ως “τρομοκράτη”, και οδηγείται βίαια και με συνοπτικές διαδικασίες σε ισραηλινή φυλακή.
Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της δεν πτοεί στο ελάχιστο τους διώκτες της. Η Λαγιάλ θα υποχρεωθεί να γεννήσει στη φυλακή, όπου και θα ζήσει στο πλάι της ο Νουρ για 24 μήνες.
Οι Ισραηλινοί θ’ αποσπάσουν βίαια το αγοράκι από τη μητέρα του μόλις κλείσει τα δύο. Η Λαγιάλ θα συνεχίσει ν’ αντιστέκεται πίσω απ’ τα σίδερα από κοινού με τις συμπατριώτισσες συγκρατούμενές της.
24 διεθνείς βραβεύσεις γι’ αυτήν την αξιοθαύμαστη από κάθε άποψη κινηματογραφική κατάθεση, φάρο της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και του συλλογικού είναι.
Κουτσομητρόπουλου 6,  Καλαμάτα
Είσοδος ελεύθερη

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More