TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ : ΓΣ ΑΚΡΙΤΑΣ – 21 Μαΐου 2024 Αγώνες Αλμάτων σε Μήκος και Τριπλούν (Ανδρών, Γυναικών) στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας.

Ο ΓΣ ΑΚΡΙΤΑΣ με την στήριξη του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης διοργανώνει στις 21 Μαΐου 2024 τους Αγώνες Αλμάτων σε Μήκος και Τριπλούν (Ανδρών, Γυναικών) στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας, με συμμετοχές δεκάδων κορυφαίων αθλητών / αθλητριών.
Στις 20 Μαΐου 2024 θα προηγηθεί μια εορταστική βραδιά στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας με τίτλο 20 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΘΗΝΑΣ με βραβεύσεις βετεράνων πρωταθλητών του στίβου & μια αναδρομή στην πορεία και εξέλιξη του ΓΣ ΑΚΡΙΤΑΣ από το 2016 ως σήμερα.
Το Tsatoumas Street Long & Triple Jump εκτός από τον αγωνιστικό του χαρακτήρα, είναι και μια τιμητική διοργάνωση αφιερωμένη στην κληρονομιά του Λούη Τσάτουμα στον στίβο της Ελλάδας, ο οποίος είναι πλέον προπονητής του ΓΣ Ακρίτα, συνεχίζοντας να εμπνέει και να γυμνάζει τα νέα παιδιά.
Στη διοργάνωση θα παραβρεθούν τα μεγαλύτερα αστέρια των αλμάτων από Ελλάδα και εξωτερικό σε μήκος και τριπλούν, με πιθανή την παρουσία του Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιου Πρωταθλητή Μιλτιάδη Τεντόγλου. Το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει 4 αγώνες για το μήκος και για το τριπλούν.
Οι αγώνες θα τηρούν όλα μέτρα προστασίας κατά του covid-19 και τις προδιαγραφές ενός διεθνούς αγώνα / meeting.
Η καινοτομία της διοργάνωσης θα είναι διπλή, θα υλοποιηθεί σε υπαίθριο χώρο, την κεντρική πλατεία της Καλαμάτας κα επιπλέον θα είναι η πρώτη φορά που θα διεξαχθούν μαζί τα αγωνίσματα του άλματος σε μήκος και του άλματος τριπλούν.
Το πλάνο προβολής θα ενισχύσει την τουριστική εικόνα της Πελοποννήσου και τη Καλαμάτας ως προορισμός αθλητικού και θεματικού τουρισμού.
Το τριήμερο του αγώνα αναμένονται εκατοντάδες επισκέπτες που θα διαμείνουν σε καταλύματα της περιοχής και θα προσφέρουν οικονομική ανάσα στους επαγγελματίες της πόλης.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More